sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Siskon vaatetus - hame

Sain Vailin sisarelle tehtyä tänään hameen. Helma on kääntämättä, kun arvuuttelen vielä sen soveliasta pituutta. Tällä neidillä on todella muodokkaat sääret verrattuna Vailiin, jonka sääret ovat enemmän tyyppiä hankisääski.
Olen aikonut vaihtaa tälle nukelle myös tukan. Olin tilannut tällaisen tuhkanvaalean peruukin, mutta kokeillessani sitä tulin siihen tulokseen, että väri ei passaa ollenkaan. Tukka näyttää ihan punaiselta ja neidiltä pakenee väri kasvoilta. Ei hyvä, harmaa sopii näihin kasvoihin paljon paremmin! Tilasin uuden uuden tukan Doloresilta, joten siitä lisää sitten.


Tässä nojaillaan sitten Tacky Waxiin ja haravaan Vailin kamarissa. Työn alla on tällä hetkellä sen tyhjän huoneen rakentelu makuuhuoneeksi. Ihana tapettikin on tilattu, joten toivon kovasti että pääsen pian näyttämään kuvia rakenteluvaiheista.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hame näyttää hyvältä ja kokonaisuus eheältä. Pituus on makuasia; itse laittaisin pituutta hieman lisää. Mitä aikakautta muuten Kurjenpolvessa eletään, sillä sehän ratkaisee myös aika paljon?

Olen kanssasi samaa mieltä, että harmaat hiukset sopivat ehdottomasti parhaiten. Blogissani on muuten terveiset Vaililta kuvien kera. Käy vilkaisemassa. Lisää kuvia on tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on tyylikäs rouva tämäkin! Pusero on todella onnistunut!!

T: Satu/ Iita78

Anonyymi kirjoitti...

Upea asu tälläkin neidillä, olet todella taitava!

- Virpi kirjoitti...

Kiitos teille! :O)

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs asu Vailin siskolla, kauniita pieniä yksityiskohtia!

Merja kirjoitti...

Kehuin jo tuolla toisessa postauksessa,pusero on todella kaunis.